Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κωδικός 962.   Η ΝΙΣ μετά το διάλειμμα από τις επιτυχίες με την ήττα από την ΚΑΕΝ πριν 2 αγωνιστικές επανήλθε στις νίκες με το διπλό στην ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ και θα συνεχίσει το σερί των νικών αφού αντίπαλος είναι η ΜΠΑΣΤΙΑ που έχει στους έξι τελευταίους αγώνες  4 ήττες και 2 ισοπαλίες.
ΑΣΣΟΣ : 1,55



Κωδικός 977. Η ΘΕΛΤΑ στην έδρα της είναι δυνατή και προ πάντων σοβαρή.  Η ΓΡΑΝΑΔΑ πάλι έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη. Συνήθως σκοράρει  οπότε δεν έχει πιθανότητες το under. Ο άσσος φαντάζει πιο πιθανός.
ΑΣΣΟΣ :  1,45




Κωδικός 974. Η ΣΕΒΙΛΗ Β αήττητη στην έδρα της, είναι και σε καλή φόρμα. Η ΜΙΡΑΝΤΕΣ  καταρρέει αφού πριν την ισοπαλία στην έδρα της την προηγούμενη αγωνιστική μετρούσε 5 ήττες.  Και εδώ τα σημεία είναι ξεκάθαρα.
ΑΣΣΟΣ : 1,80






1 σχόλιο:

  1. Η ΝΙΣ ανώτερη σε όλα τα επίπεδα με 64% κατοχή και 7 σουτ στην εστία έναντι 2 της αντιπάλου δεν κατάφερε να κερδίσει αν και βρέθηκε 2 φορές σε κενή εστία στα τελευταία λεπτά και να παραμείνει το 1-1.
    Η ΘΕΛΤΑ πήρε εύκολα την νίκη με 3-1 αξιοποιώντας την ανωτερότητα της αφού είχε 70% κατοχή και 6 σουτ στην εστία έναντι μόλις 1 της αντιπάλου.
    Η ΣΕΒΙΛΗ Β. πήρε τη νίκη με 1-0 αλλά δύσκολα αφού η κατοχή ήταν μοιρασμένη και τα σουτ στην εστία 10 έναντι 6 της αντιπάλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή