Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ 729. ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΕΜΕΝ. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι στις τελευταίες αγωνιστικές σε σχέση με τους γηπεδούχους αλλά δυσκολεύονται στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αν το παιχνίδι φύγει από την ισοπαλία πιθανότατα θα γείρει στο διπλό.

Χ2 με απόδοση 1,38




ΚΩΔΙΚΟΣ 732. ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την άνοδο και οι φιλοξενούμενοι για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. 5 νίκες και 1 ήττα στους τελευταίους όντος έδρα αγώνες οι γηπεδούχοι και 5 ήττες και μια ισοπαλία στους εκτός έδρας αγώνες οι φιλοξενούμενοι. Μικρό το ποσοστό του άσσου αλλά φαντάζει σίγουρο στάνταρ.

1/1 (Η/Τ) με απόδοση 1,57




ΚΩΔΙΚΟΣ 755. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα τη στη στιγμή αυτή στην κατηγορία οι γηπεδούχοι που στους 6 τελευταίους αγώνες εντός έχουν 1 ισοπαλία και 5 συνεχόμενες νίκες. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 4 ήττες, 1 ισοπαλία και 1 νίκη στου ς 6 τελευταίους αγώνες εκτός και δεν φαίνεται ικανή να σταματήσει την πορεία των γηπεδούχων.

1 με απόδοση 1,45





ΚΩΔΙΚΟΣ  696. ΜΠΟΧΟΥΜ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. Στον αγώνα αυτό αναμετρώνται 2 ομάδες από τη μέση της βαθμολογίας.  Στις τελευταίες αγωνιστικές οι γηπεδούχοι πατούν καλύτερα στο γήπεδο και πιστεύω ότι έστω και δύσκολα θα πάρουν τη νίκη.

1 με απόδοση 2,05





ΚΩΔΙΚΟΣ 698. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ. – ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ.  Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή φόρμα αυτό τον καιρό με καλά αποτελέσματα στην έδρα τους με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Οι φιλοξενούμενοι με 3 ήττες, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη στους 6 τελευταίους αγώνες εκτός έχουν πτωτική πορεία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

1  με απόδοση 1,75






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου