Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - Β' ΓΑΛΛΙΑΣ - Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ 1765. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. Οι γηπεδούχοι που είναι μια κρύο και μια ζέστη είναι απρόβλεπτοι αλλά στο σημερινό αγώνα πιστεύω ότι θα δείξουν το καλό τους πρόσωπο. Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι αφού έκαναν μια διακοπή από τις ήττες σε εκτός έδρας αγώνες με την νίκη τους στην περασμένη αγωνιστική θα ξαναγυρίσουν στις ήττες. Η απόδοση των γηπεδούχων στο παιχνίδι αυτό βάση δυναμικής των δυο ομάδων αξίζει και θα το τιμήσουμε.

1 με απόδοση 1,75



ΚΩΔΙΚΟΣ 1737. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΚΛΕΡΜΟΝ. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των

δυο ομάδων. Οι γηπεδούχοι που στα 6 τελευταία παιχνίδια στην έδρα τους έχουν μόνο νίκες και με ισχυρότερους αντιπάλους από τον σημερινό.  Οι φιλοξενούμενοι που στα τελευταία 6 παιχνίδια εκτός έχουν 3 ήττες, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη δεν έχουν καμιά τύχη στο σημερινό παιχνίδι. Πολύ καλή και η απόδοση σε νίκη των γηπεδούχων.

1 με απόδοση 1,65



ΚΩΔΙΚΟΣ 1776. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΣΟΔΙΕΔΑΔ.  Καλοί οι γηπεδούχοι στην έδρα τους αλλά οι αντίπαλοι είναι σε σχετική φόρμα, παλεύουν και έξοδο στην Ευρώπη. Τους ευνοεί και η στατιστική. Όλα αυτά συνηγορούν ότι αν το παιχνίδι ξεφύγει από την ισοπαλία μάλλον θα φύγει προς το διπλό.
Αξίζει το ρίσκο στο διπλό του 2,45 αλλά σήμερα θα πάω με σύνεση!!!


Χ2 με απόδοση 1,38






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου