Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΑΓΓΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ

Πάλι μαζί μετά από καιρό. Περιμέναμε να πρώτα να δείξουν οι ομάδες την φόρμα τους μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων και τώρα ξανά πάμε γερά.

ΚΩΔ 1111. ΛΕΣΤΕΡ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες. οι γηπεδούχοι δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα και κινούνται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Στο Αγγλικό πρωτάθλημα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Με 3 ήττες, 2 νίκες και 1 ισοπαλία οι γηπεδούχοι στους 6 τελευταίους αγώνες στο γήπεδο της. Με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες οι φιλοξενούμενοι στους 6 τελευταίους αγώνες εκτός.

2 ΜΕ ΑΠΌΔΟΣΗ  1,55




ΚΩΔ 1125. ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην είναι η σουπερ ομάδα αλλά στο γήπεδό της με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες στους 6 τελευταίους αγώνες  εντός δεν θα έχει πρόβλημα σήμερα αφού αντιμετωπίζει την ουραγό της βαθμολογίας που έχει 6 ήττες στους 6 τελευταίους αγώνες εκτός. Κάθε άλλο αποτέλεσμα από την νίκη των γηπεδούχων θα ήταν μεγάλη έκπληξη.

1 ΜΕ ΑΠΌΔΟΣΗ 1,50




ΚΩΔ 952. ΣΠ. ΧΙΧΟΝ – ΑΛΑΒΕΣ. Οι γηπεδούχοι με 4 ήττες, 1 ισοπαλία και 1 νίκη στους τελευταίους 6 αγώνες εντός θα παλέψει για να πάρει τη νίκη. Απέναντι της έχει μια ομάδα που προσφέρεται. Αλλά με δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι στους 6 τελευταίους αγώνες εκτός έχουν 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και η εικόνα τους είναι σαφώς καλύτερη από των γηπεδούχων ο αγώνας αν φύγει από την ισοπαλία πιθανότατα θα γείρει προς το διπλό.

Χ2 ΜΕ ΑΠΌΔΟΣΗ  1,58





 Απόδοση τριάδας 3,67


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου