Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Α) - ΙΣΠΑΝΙΑ (Α & Β)

ΚΩΔΙΚΟΣ 779. ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. Μεγάλη η διαφορά των αντιπάλων. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία αλλά στον αγώνα αυτό δεν πιστεύω ότι θα έχει τύχη. Οι γηπεδούχοι έχουν 4 ήττες, 1 ισοπαλία και 1 νίκη στους 6 τελευταίους αγώνες εντός. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες στους 6 τελευταίους εκτός καθώς επίσης και καλύτερη ομάδα.

1 με απόδοση 1,40



ΚΩΔΙΚΟΣ 1027. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΚΟΡΔΟΒΑ. Μεγάλη η διαφορά των αντιπάλων με τους πρωτοπόρους γηπεδούχους να έχουν 5 νίκες και 1 ισοπαλία στους τελευταίους 6 εντός έδρας αγώνες . Οι φιλοξενούμενοι έχουν 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες (συνεχόμενες) στους τελευταίους 6 αγώνες εκτός. Η νίκη των γηπεδούχων είναι σχεδόν σίγουρη.

1 με απόδοση 1,50



ΚΩΔΙΚΟΣ 845. ΧΕΡΤΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ. Ντέρμπι κορυφής μπορεί να χαρακτηριστεί ο αγώνας αυτός με τους γηπεδούχους να μετρούν 5 νίκες και 1 ήττα εντός έδρας, ότι ακριβώς έχουν και οι φιλοξενούμενοι στους εκτός έδρας αγώνες τους. Με δεδομένο ότι σκοράρουν και οι δυο και η νίκη των φιλοξενούμενων είναι πιο πιθανή να πάμε με διπλό και over.


2 & OVER με απόδοση  1,82 (κωδ.105)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου