Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΜΕ ΟΛΊΓΗ ΑΠΟ Β' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Τις 2 μέρες που πέρασαν δεν είχε κάτι που να με κτύπησε στο μάτι.
Σήμερα έχω Β’ Ολλανδίας με ολίγη από Β. Γερμανίας

ΚΩΔΙΚΟΣ 1444. ΓΙΟΝΓΚ ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΑΚΙΛΙΖ 29. Βίοι αντίθετοι για τις 2 ομάδες αφού η γηπεδούχος σε 8 παιχνίδια στην έδρα της έχει 7 νίκες, όσες  ήττες έχει η φιλοξενούμενη εκτός.  Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων, αλλά ο ΑΣΣΟΣ είναι πολύ χαμηλός αλλά φαντάζει σίγουρος.
ΑΣΣΟΣ:  1,27




ΚΩΔΙΚΟΣ 1447. ΦΕΝΛΟ – ΤΕΛΕΣΤΑΡ. Και εδώ η ΦΕΝΛΟ φαντάζει το απόλυτο φαβορί που από τη θέση του οδηγού στο πρωτάθλημα στην έδρα της έχει το πάνω χέρι.  Σε 8 παιχνίδια στην έδρα της έχει 6 νίκες και 2 ήττες στις αρχές του πρωταθλήματος πριν 3 μήνες. Έκτοτε τους αγώνες στην έδρα της τους παίρνει αέρα. Οι φιλοξενούμενοι στέκονται αξιοπρεπώς στους αγώνες αλλά χάνουν στις λεπτομέρειες και γι αυτό βρίσκονται στην προτελευταία θέση.
ΑΣΣΟΣ: 1,20




ΚΩΔΙΚΟΣ 1441. ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ. Οι γηπεδούχοι έχουν μια μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα αλλά τώρα είναι ευκαιρία να πάρουν 3 εύκολους βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι στους τελευταίους 6 αγώνες εκτός ισάριθμες ήττες και δεν βλέπω να έχουν τύχη ούτε και σήμερα.
ΑΣΣΟΣ: 1,18




ΚΩΔΙΚΟΣ 1440. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από 7 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και κάποια στιγμή θα ανακάμψουν. Η ομάδα της ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ πάλι είναι μια κρύο μια ζέστη.  Είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και πιστεύω πως αν δεν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη τουλάχιστον δεν θα χάσουν. Βλέπω να μπαίνουν και γκολ.
      Χ2:  1,45
OVER: 1.55


ΚΩΔΙΚΟΣ 1428. ΣΑΙΝΤ ΠΑΟΥΛΙ – ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ. Ίσες αποδόσεις για τις νίκες με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο. Το παιχνίδι προσφέρεται για διπλό αλλά και η ισοπαλία έχει πολλές πιθανότητες. Θα αποκλείσουμε την νίκη των γηπεδούχων.
ΔΙΠΛΟ: 2,50
        Χ2: 1,36

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΉΜΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου