Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ 1620. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΝΑΝΤ. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους είναι δυνατοί και όταν πρόκειται για αδύναμες ομάδες που βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας δεν νομίζω ότι θα έχουν πρόβλημα. Οι φιλοξενούμενοι δεν πατάν καλά στα πόδια τους με τελευταία επιτυχία εκτός με την τελευταία της βαθμολογίας. Πολύ καλό το ποσοστό της νίκης των γηπεδούχων.
ΑΣΣΟΣ :  2,00



ΚΩΔΙΚΟΣ 1506. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΕΡΤΑ. Οι γηπεδούχοι απέχουν πολύ από την ομάδα που όλοι ξέρουμε. Ασταθείς με κάποιες αναλαμπές που δεν βοηθούν να ξεκολλήσει  από την ουρά της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι είναι λίγο πεσμένοι με ανεπιτυχή αποτελέσματα σε εκτός έδρα παιχνίδια. Αυτό το παιχνίδι προσφέρεται για ανάκαμψη αλλά στον κακό εαυτό της ίσως να κολλήσει στην ισοπαλία.
ΔΙΠΛΌ :  3,35
 X2 : 1,61



ΚΩΔΙΚΟΣ 1472. ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡ. ισορροπημένες αποδόσεις με καλύτερους του φιλοξενούμενους. Θα τους εμπιστευτούμε λοιπών μια και η φόρμα των τελευταίων 6 αγωνιστικών συνηγορεί σε αυτό.
ΔΙΠΛΌ :  2,55
 X2 : 1,40



ΚΩΔΙΚΟΣ 1516. ΧΟΡΣΕΝΣ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ. Οι γηπεδούχοι είχαν άσχημα αποτελέσματα στην έδρα της τις τελευταίες αγωνιστικές και ψάχνει την ανάκαμψη. Η ευκαιρία της δίνεται σήμερα αφού οι φιλοξενούμενοι είναι αδύναμοι στα εκτός έδρας παιχνίδια με 5 συνεχόμενες ήττες. Καλό είναι να το καλύψουμε και στην ισοπαλία.
ΑΣΣΟΣ : 2,30
 1X : 1,30



ΚΩΔΙΚΟΣ 1473. ΓΡΑΝΑΔΑ – ΣΕΒΙΛΗ. Δίκαιη η κατανομή των αποδόσεων αφού η γηπεδούχοι ψάχνουν  να βρουν αγώνες για να πάρουν βαθμούς αλλά και οι φιλοξενούμενοι που δεν προσφέρονται για κάτι τέτοιο. Η νίκη των φιλοξενούμενων είναι δεδομένη.
ΔΙΠΛΟ : 1,70



ΚΩΔΙΚΟΣ 1605. ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ. Οι γηπεδούχοι πρέπει από τώρα να σκέπτονται την δεύτερη κατηγορία αφού η δυναμικότητα τους δεν επαρκεί για αυτή την κατηγορία, εκτός και αν κάτι αλλάξει στους επόμενους αγώνες. Όχι όμως σε αυτόν όπου οι φιλοξενούμενοι θα βοηθηθούν από τον αγώνα αυτό για να κερδίσουν βαθμούς που θα τους κρατήσουν στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Αν πάλι κάτι πάει στραβά ο αγώνας αυτός ίσως να τελειώσει στην ισοπαλία.
ΔΙΠΛΟ :  2,2
Χ2 : 1,25




ΚΩΔΙΚΟΣ 1594. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΕΛΤΣΕ. Οι γηπεδούχοι έχουν να δουν τη χαρά της νίκης δύο μήνες και δεν νομίζω ότι θα είναι αυτός ο αγώνας που θα το καταφέρουν αφού η αστάθεια στο παιχνίδι τους είναι εμφανείς. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα πάνε καλά στους εκτός έδρας αγώνες αλλά με την τελευταία της βαθμολογίας δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα. Η κάλυψη στην ισοπαλία είναι θεμιτή.
ΔΙΠΛΟ : 2,90
X2 : 1,45



ΚΩΔΙΚΟΣ 1629. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ. Εδώ έχουμε έναν αγώνα όπου οι αποδόσεις είναι υπέρ του γηπεδούχου που με εξαίρεση την προηγούμενη αγωνιστική τα πήγαινε πολύ καλά. Οι φιλοξενούμενοι  όμως διανύουν μια περίοδο φόρμας που δεν περνάει απαρατήρητη αφού στις τελευταίες έξι αγωνιστικές έχουν το απόλυτο. Κατά τη γνώμη μου ο αγώνας αυτός προσφέρεται για κόντρα στα προγνωστικά των μπούκ.
ΔΙΠΛΟ :  6,75
X2 : 2,63



ΚΩΔΙΚΟΣ 1500. ΣΠΕΤΣΙΑ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ. Οι γηπεδούχοι στέκονται καλά στην έδρα τους αλλά η φόρμα των τελευταίων αγώνων δεν είναι τέτοια που να μπορούν να πάρουν την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι πάλι πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και μπορούν τη νίκη αλλά και ισοπαλία δεν θα τους χαλάσει.
ΔΙΠΛΟ : 2,95
X2 : 1,45






 Μια τριάδα χωρίς πολύ ρίσκο είναι αυτή.
1506. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΕΡΤΑ
Χ2
1,61
1594. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΕΛΤΣΕ
Χ2
1,45
1500. ΣΠΕΤΣΙΑ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ
Χ2
1,45
ΣΥΝΟΛΟ

3,38


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου