Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Α' ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ & Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ 1702. ΓΙΟΝΓΚ ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ. Οι γηπεδούχοι έχουν 5 νίκες στους τελευταίους 6 αγώνες στην έδρα τους αλλά στα τελευταία παιχνίδια δεν πατάνε καλά στα πόδια τους αφού στα 6 εντός – εκτός έχουν 4 ήττες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πιο σταθερή πορεία και οι στατιστικές το αποδεικνύουν. Πιθανά όλα τα αποτελέσματα αλλά εγώ θα πάω με τους φιλοξενούμενους.

ΔΙΠΛΟ:  2,35




ΚΩΔΙΚΟΣ 1701. ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΤΕΛΕΣΤΑΡ.  Αγώνας ουραγών θα έλεγα. Οι γηπεδούχοι που άρχισαν στου τελευταίους αγώνες να κερδίζουν έδαφος  σε σχέση με τους αντιπάλους τους και στην έδρα τους χάνουν δύσκολα. Οι φιλοξενούμενοι με 2 βαθμούς στα τελευταία 6 παιχνίδια εκτός δεν πιστεύω πως θα πετύχουν στον τελευταίο αγώνα πριν την διακοπή να πάρουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΣΣΟΣ: 2,45



ΚΩΔΙΚΟΣ 1699. ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΦΕΙΡΕΝΣΕ. Εδώ το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Η  γηπεδούχος μετά το στραβοπάτημα στις 2 αγωνιστικές που έπαιζε εκτός τώρα παίζει στο γήπεδό της όπου είναι δυνατή. Σε αυτό βοηθάει και ο αντίπαλος που έχει 4 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και 2 ισοπαλίες που συμπληρώνουν την εξάδα των τελευταίων αγώνων.

ΑΣΣΟΣ: 1,65



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου