Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ - ΓΑΛΛΙΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ 1881. ΧΕΡΤΑ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ. Ξεκάθαρο φαβορί στον αγώνα αυτό. Οι γηπεδούχοι με εξαίρεση τον τελευταίο αγώνα, στην έδρα τους έχουν μόνο νίκες και είναι η στιγμή που θα ανακάμψουν πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 7 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό ότι στους εκτός έδρας αγώνες έχουν μόνο ήττες ενισχύει την πρόγνωσή μας.
ΑΣΣΟΣ: 1,45




ΚΩΔΙΚΟΣ 1884. ΕΟΥΠΕΝ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και αποτελούν τον σάκο του μποξ για τις ομάδες της κορυφής. Αγωνίζονται για τις ισοπαλίες κάτι που δεν βοηθάει στο να παραμείνουν στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι από την κορυφή της βαθμολογίας θα πρέπει να σημειώσουν ένα γκολ για να ανοίξει το παιχνίδι και να μην έχουν πρόβλημα κάτι που νομίζω ότι θα συμβεί από το πρώτο ημίχρονο.  Καλό το ποσοστό του διπλού και θα το τιμήσουμε.
ΔΙΠΛΌ: 1,50




ΚΩΔΙΚΟΣ 1901. ΛΥΩΝ – ΑΝΖΕ. Και εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κλείσουν την χρονιά με μια ακόμα νίκη ώστε να παραμείνουν στους διεκδικητές του πρωταθλήματος. Δυνατοί στην έδρα τους και όταν έχουν να αντιμετωπίσουν ουραγό της βαθμολογίας είναι το απόλυτο φαβορί. Οι φιλοξενούμενοι με 4 βαθμούς στους τελευταίους 6 εκτός έδρας αγώνες δεν αποτελεί φόβητρο αλλά θα παλέψει για κάτι καλό. Εμείς θα πάμε με τη λογική.
ΑΣΣΟΣ: 1,45




ΚΩΔΙΚΟΣ 1899. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΝΙΣ. Οι αποδόσεις προδιαθέτουν έναν ντέρμπι. Οι αριθμοί λένε το αντίθετο. Οι γηπεδούχοι έχουν 8 βαθμούς στους τελευταίους 6 εντός έδρας αγώνες αλλά με τους 6 να τους έχει με 2 ουραγούς. Δεν πατάει καλά στο γήπεδο και στον αγώνα αυτό θα έχει πρόβλημα. Οι φιλοξενούμενοι από την κορυφή της βαθμολογίας πάνε για νίκη ώστε να κερδίσουν κι άλλο έδαφος πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος. Θα τους στηρίξουμε και στον αγώνα αυτό αλλά θα  το καλύψουμε  και με την ισοπαλία γιατί η μπάλα είναι στρόγγυλη.
Χ2 : 1,44






Οι τέσσερις αγώνες σε παρολί μας δίνουν ποσοστό 4,54 με πολλές πιθανότητες για επιτυχία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου