Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕ Β' ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ 692. ΤΡΑΠΑΝΙ – ΜΠΡΕΣΙΑ. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας περιμένουν αντιπάλους με κακή στατιστική στα εκτός ώστε να επωφεληθούν τις έδρα και να πάρουν βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι που στους τελευταίους 6 εκτός αγώνες έχουν μόνο έναν βαθμό φαίνονται το τέλειο θύμα. Οι γενικές στατιστικές λένε αλλά αφού παίρνουν με σχετική ευκολία αγώνες με τόσο αδύναμους αντιπάλους η το πολύ να σκοντάψουν στην ισοπαλία

Χ2  διπλή ευκαιρία με απόδοση 1,64





ΚΩΔΙΚΟΣ 689. ΒΕΡΟΝΑ – ΤΣΕΖΕΝΑ. Οι γηπεδούχοι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και με καλά παιχνίδια εντός  θέλουν να προσθέσουν άλλους τρείς βαθμούς στην συγκομιδή που θα τους οδηγήσει ξανά στην μεγάλη κατηγορία.  Οι φιλοξενούμενοι που στην έδρα τους τα πάνε καλά εκτός χωλαίνουν αφού έχουν έναν βαθμό σε έξι αγώνες και δεν φαίνεται να είναι αυτό το  παιχνίδι με τον πρωτοπόρο  το κάτι που θα τους αλλάξει το σερί. Θα στηριχτούμε στους γηπεδούχους.

1 με απόδοση  1,60



ΚΩΔΙΚΟΣ 688. ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΠΙΖΑ. Οι γηπεδούχοι πολύ δυνατοί στην έδρα τους  αφού έχουν στους έξι τελευταίους αγώνες 4 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ δίνουν και την μάχη για να ανεβούνε στην μεγάλη κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό και με 3 βαθμούς στους τελευταίους έξι αγώνες εκτός δεν πιστεύω πάω έχουν καμία τύχη. Θα πάω με τους γηπεδούχους.

1 με απόδοση  1,70




Η τριάδα μας δίνει ποσοστό 4,46.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου